Search
  • Chiro Sellewie

WIJNVERKOOP

Updated: May 11, 2020


Binnenkort zullen wij opnieuw onze heerlijke wijn verkopen. Ditmaal niet van deur tot deur, maar via online bestellingen. De wijn kan dan op enkele vaste afhaalmomenten, met de nodige social distancing, afgehaald worden aan ’t Heem in Sint-Lodewijk.

Op zaterdag 16, 23 en 30 mei telkens van 10u tot 12u, en op zondag 17, 24 en 31 mei telkens van 14u tot 16u. Het assortiment aan wijn werd samen met de deskundige begeleiding van Delicham uit Waregem samengesteld.


Wat kost dat? § Hemels Lekker Wit €7,5 per fles €40 per karton § Maison Virginie Rosé €7,5 per fles €40 per karton § Maison Virginie Rood €7,5 per fles €40 per karton § Combi (1 fles wit, rood en rosé) €20 euro § Cava Marquès de Lares Brut €10 per fles €55 per karton


Willen jullie graag een bestelling plaatsen, mail dan snel naar rvbsellewie@hotmail.com met uw bestelling en moment van afhaling. Vanaf een bestelling van €50 wordt er ook gratis geleverd aan huis indien gewenst. Vergeet dan zeker niet uw huisadres te vermelden!


Door een bestelling te plaatsen kunnen jullie er voor zorgen dat het Heem een huis en een thuis kan blijven voor alle leden van onze Chiro.


Bedankt en hou jullie goed!


9 views0 comments

Recent Posts

See All